One-on-One Consultation (30 min)

E timpul să vorbești engleza în ritmul tău.

Rezervă o consultație și primește acces la un plan personalizat de învățare a limbii engleze în 90 zile sau mai repede (chiar dacă ești începător).

Consultația cu durata de 30 minute are loc online sau la telefon.

3 pași ca să obții un plan personalizat de învățare a limbii engleze.

1.

Pregătește lista ta de întrebări și provocările pe care le ai legat de învățarea limbii engleze și ai vrea să primești răspuns pe durata consultației gratuite de 30 minute.

2.

În timpul consultației vei afla cum metoda LIR (Ascultă + Imită + Repetă) te poate ajuta să înveți limba engleză în ritmul tău indiferent de nivelul la care ești acum.

3.

După consultație vei avea un plan personalizat de învățare a limbii engleze care te ajută să devii magnetic față de cuvintele și expresiile de care ai nevoie iar învățarea limbii engleze să devină pasiunea ta.

Iată ce spun cei care au fost ca tine și acum vorbesc în engleză:

Mircea

Alina - super profesoară, m-a ajutat să trec peste multe bariere în pronunția corectă. Nu te lasă la greu și cu multă răbdare și insistență în același timp m-a ajutat să merg mai departe. Super Profesoară care te va putea ajuta să cunoști engleza într-o atmosferă plăcută!

Viorica

Aveam de mult timp în plan să plec în Irlanda dar frica că nu cunosc limba engleză mă împiedica foarte mult! Dar într-o zi o prietenă bună mi-a recomandat-o pe dna Alina, cu care eu practic engleza deja de 1 an de zile și sunt nespus de mulțumită. Mi-a dispărut frica de engleză. La moment mă aflu în Irlanda și pot sa zic că mă descurc foarte bine datorită doamnei Alina, cea care mi-a deschis lumea frumoasă a limbii engleze. Ce mult contează o predare bună, eu care nu avem idee de engleză, acum pot spune că engleza este o limba foarte ușoară dacă o începi a învăța corect.

Natalia

Am avut atâtea încercări să învăț engleza și toate duceau spre abandonarea studierii limbii. Poți fi un profesor care știe să explice materialul, dar nu e suficient pentru reușită, e mult mai important sa ajungi la motive. „De ce nu-mi place s-o învăț?, de unde vine blocajul?, ce este engleza pentru mine?”, iar Alina nu a dat startul pâna cînd nu am înțeles împreună aceste lucruri. Așa cum a observat importantă pentru mine și tehnica… în trecut uram exercițiile din carte și temele pentru acasă. Mi-au trebuit ani buni ca să înțeleg că aici e secretul, stă în motive și tehnică. Alina prin abordarea individuală, a făcut posibilă reluarea cursului din dorință, și nu obligație.

Ai vrea să vorbești engleza în următoarele 90 zile sau mai repede ?