Te ajut să înveți engleza pe viață nu pentru un sezon.

Dacă vrei să înveți engleza în ritmul tău, ești în locul potrivit. Am creat programul online Magnetic English pentru a veni în ajutorul tău.

Povestea mea

Bună, sunt profă de engleză..

Am visat la o carieră de profesoară, dar nu neapărat de limbi străine. 

Nu am vorbit engleza dintotdeauna, pentru că multă vreme am fost prinsă într-un cerc vicios de gândire, care m-a ținut cumva distantă de această limbă.

Acest lucru a durat până într-o zi când engleza mi-a trebuit urgent într-o călătorie și am vorbind-o foarte puțin, insuficient chiar. La scurt timp după, m-am încăpățânat și am hotărât ferm să mă apuc serios de învățat. Atitudinea a contat enorm, asumarea a fost 100% achiziționată, rezultată din cauză și efect, context.

Achiziția lingvistică majoră a început odată cu aplicarea la o universitate serală, specializare traduceri.

Am absolvit, iar mai târziu, după câteva luni am înțeles că vreau să fac ceva diferit pentru oameni, să împărtășesc cunoștințele mele, dar să pot eu gestiona lucrurile, având un program al meu creat de mine. Așa că, după un timp mi-am schimbat cariera, iar acum fac o muncă pe care o găsesc semnificativă în fiecare zi.

De ce? pentru că majoritatea oamenilor cărora le transmit ce știu eu, învață, și eu consider învățatul la modă.

Îmi plac oamenii care își rezolvă problemele într-o manieră conștiincioasă și aleg să învețe ceva, să acționeze, decât să piardă vremea.

Dacă ești unul din aceștia, îndemnul meu e să fii mai rapid ca mine, cea din trecut, să nu mai tragi de timp. Timpul este ceea ce poți face astăzi.

Cum a apărut Magnetic English ?

Am creat programul online Magnetic English pentru a veni în ajutorul tău.

O parte din mine stă în spatele acestui program, ce vine din amintirea strădaniilor mele de învățare a limbii engleze, pe care le-am înfruntat timp de câțiva ani.  

Odată ce am depășit acest lucru, mi-am propus să însoțesc și pe alții să devină vorbitori de engleză îndrăzneți și încrezători.

Să ajut studenții să-și îmbunătățească abilitățile de conversație în engleză, astfel încât să devină ascultători încrezători și vorbitori de engleză mai naturali.

Valori

Sunt câteva lucruri care mă motivează zilnic:

  • Familia mea
  • Oamenii mei de suflet
  • Colecția mea de cărți (din care citesc și recitesc)
  • Scrierile mele discrete
  • Și desigur munca mea în care ajut studenții mei să învețe limba engleza.

Traseul academic:

  • Școala generală
  • Colegiu în pedagogie
  • Facultate în psihologie
  • Master în psihologia comunicării și resurse umane
  • Calificare profesională suplimentară la studiile superioare - Calificare Limbi moderne și clasice (limba engleză, translator)

Mărturii de la clienți.

Mircea

Alina - super profesoară, m-a ajutat să trec peste multe bariere în pronunția corectă. Nu te lasă la greu și cu multă răbdare și insistență în același timp m-a ajutat să merg mai departe. Super Profesoară care te va putea ajuta să cunoști engleza într-o atmosferă plăcută!

Viorica

Aveam de mult timp în plan să plec în Irlanda dar frica că nu cunosc limba engleză mă împiedica foarte mult! Dar într-o zi o prietenă bună mi-a recomandat-o pe dna Alina, cu care eu practic engleza deja de 1 an de zile și sunt nespus de mulțumită. Mi-a dispărut frica de engleză. La moment mă aflu în Irlanda și pot sa zic că mă descurc foarte bine datorită doamnei Alina, cea care mi-a deschis lumea frumoasă a limbii engleze. Ce mult contează o predare bună, eu care nu avem idee de engleză, acum pot spune că engleza este o limba foarte ușoară dacă o începi a învăța corect.

Natalia

Am avut atâtea încercări să învăț engleza și toate duceau spre abandonarea studierii limbii. Poți fi un profesor care știe să explice materialul, dar nu e suficient pentru reușită, e mult mai important sa ajungi la motive. „De ce nu-mi place s-o învăț?, de unde vine blocajul?, ce este engleza pentru mine?”, iar Alina nu a dat startul pâna cînd nu am înțeles împreună aceste lucruri. Așa cum a observat importantă pentru mine și tehnica… în trecut uram exercițiile din carte și temele pentru acasă. Mi-au trebuit ani buni ca să înțeleg că aici e secretul, stă în motive și tehnică. Alina prin abordarea individuală, a făcut posibilă reluarea cursului din dorință, și nu obligație.

Vrei să înveți engleza în ritmul tău ?

Înscrie-te în provocarea 7 Days to a better english  care te ajută să faci primii pași spre o engleză mai bună.